Iloista asiakaspalveluhenkeä

Ivalo River Campingin toiminnasta ovat keväästä 2019 saakka vastanneet Lahden seudulta pohjoiseen muuttaneet Minna Paaso ja Matti Järvinen. Työntekijätiimistä löytyy vankkaa kokemusta ja palveluiden kehittämisen intoa sopivassa suhteessa.

Ivalo River Camping

Töihin meille?

Haemme nyt kesäsesongiksi matkailupalvelutyöntekijöitä monipuolisiin tehtäviin leirintäalueelle ja ravintolaan. Ravintola tarjoilee helposti valmistettavia grilliruokia ja aamiaista tilauksesta. Vastaanoton tehtäviin kuuluu mm. majoittujien sisään- ja uloskirjautuminen ja neuvonta, varauspalvelun käyttö, sähköposteihin vastaaminen ja kassatyöskentelyä. Työtehtäviin kuuluu myös mökkien ja leirintäalueen siivous ja puhtaanapito sekä ajoittain myös saunan lämmitystäkin - mukavaa vastapainoa välillä hektiseenkin asiakaspalvelutyöhön! Odotamme työntekijöiltä iloista ja ystävällistä asiakaspalveluhenkeä, reipasta otetta työhön, englannin kielen taitoa sekä voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja voimme auttaa sinua asunnon etsinnässä. Meille voi myös tulla työharjoitteluun tai oppisopimuksella!

Lähetä ansioluettelo sekä vapaamuotoinen hakemus: niina@ivalorivercamping.com.